Dag 6 en einde HvH-Omnisportkamp

Vrijdag werd er nog pittig getraind in de voormiddag, er werd door de trainers voor de laatste maal de pees erop gelegd. Dit werd tevens het eerste opruim moment, de sporthal moest leeg gemaakt worden na een week hard zwoegen.

Tijdens de lunch stond er puree met fish sticks op de menu, wat natuurlijk weer resulteerde in een immense smulpartij.

Na de platte rust werden de kinderen in groepjes verdeeld en werd er  een volledige “geocache” route afgewerkt. Een wandeling -zoektocht –   van meer dan 6 km werd voor sommige een heuse calvarietocht.

s’ Avonds ging iedereen snel onder de douche om zich klaar te maken voor de bonte avond. Een heus dansfestijn volgde, en dit tot in de vroege uurtjes :-)

Zaterdag was er een pyjama-ontbijt met heel kleine oogjes. Daarna werden de valiezen gepakt, waarbij de grote deelnemers de kleintjes super hebben geholpen! Nadat alle koffers beneden geraakt waren was er tijd om even buiten te gaan. Op onze laatste dag liet de zon het wat afweten, maar we mogen zeker niet klagen, dus werd er rap een film opgezet.

Dan was er een heuse prijsuitreiking. De winnaars van de diverse categorieën werden gekozen, dit gebaseerd op de ervaringen van de afgelopen week, door de begeleiding.

Er was nog een laatste lunch en dan was het wachten geblazen op familieleden om opgepikt te worden.

Het kamp zit erop . . . het was een super toffe week die de deelnemers en de begeleiding leuke herinneringen heeft opgeleverd.

Graag tot SAZ of tot volgend jaar!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.